JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com
forside partner Log på *
 
VELKOMMEN FILOSOFI SYSTEMET

er et komplet CMS system til styring af hjemmesider og webshops.  SITE4 er et dansk udviklet produkt baseret på specielt Microsoft Platformen. Systemet er skræddersyet til alle der ønsker at deres hjemmeside skal være professionel men meget let at administrere og opdatere.

er udviklet ud fra 2 teser. Den første tese er, at det skal være meget let at anvende. Dette gøres ved, at du kan rette direkte i hjemmesiden. Den anden tese er, at SITE4 skal være meget fleksibelt. Dvs. at man ikke må være låst i et fast design.
 er opbygget i 2 dele. En administrationsdel og en brugerdel. Administrationsdelen er skabeloner, systemopsætning m.m. og brugerdelen handler alene om indhold. SITE4 anvender markedets bedste editor og de nyeste funktioner inden for AJAX for at gøre brugeroplevelsen optimal.
SITE4 AKTUELT

  Til SITE4 brugere - Vi anbefaler den nye CK Editor!
Vi anbefaler alle brugere, at opsætte deres SITE4 løsning til at anvende den nye version af SITE4 editoren.
læs mere..


  Nyt i SITE4.dk: QUICKPAY til online betalinger

SITE4.dk kan nu tilbyde betalingsløsninger baseret på QUICKPAY.dk

læs mere..


  EXCEL til Webshop

Vidste du, at du kan anvende Excel til at styre alle dele af din webshop...

læs mere..


  C5 Integration
Ny og udvidet C5 Integration
læs mere..

 • SITE4.dk WEBSHOPS & HJEMMESIDER

  Et dansk udviklet CMS til hjemmesider & webshops. SITE4.dk er meget effektivt til at styre hjemmesider. Du kan selv rette direkte i hjemmesiden og har derfor ikke behov for dyr hjælp udefra.
 • HJEMMESIDER TIL TABLETS OG SMART PHONES

  SITE4.dk tilbyder nu hjemmesider til tablets og smart phones (iphone,android, windows 7) m.m. - Din hjemmesider finder selv ud af, om brugeren anvender en computer eller mobil enhed!
 • FÅ DIN EGEN WEBSHOP

  SITE4.dk er et effektivt system til WEBSHOP. Shopsystemet er meget fleksibelt og kan opsættes til at opfylde stort alle designbehov. Du kan vælge layout pr. varekategori og alle typer on-line betalinger er tilgængelige.
 • EFFEKTER OG TRICKS MED SITE4.dk

  Hjemmesider skal fremstå professionelt. Med det rette valg af special effekter så som gallerieffekter, ajax funktioner vil din virksomhed fremstå professionel og overbevisende.
 • FÅ EN HJEMMESIDE MED SITE4.dk

  Store og små behov kan dækkes med SITE4.dk. Om du har en side eller en komplet hjemmeside med mange sprog, så vil du kunne anvende SITE4.dk til formålet.
 • Hjemmeside fra 250 kr.
  Webshop fra 395 kr.
  DEMO WEBSHOP